Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Day 11 – What’s in your makeup bag?


Make up saya tak banyak barangan ini yang selalu bawa ke tempat kerja sahaja.. kalau nak berjalan, beg lebih besar yer!
  1. Lip ice
  2. Lip gloss
  3. Silky girl duo eye shadow
  4. Silky girl blocbuster color palette
  5. Maybelline volum expresss cay eye mascara
  6. pengetip kuku
  7. one drop perfume wangian apple
  8. minyak wangi paris hilton

8 memberi idea:

cikpia said...

omg!!! tadak satu pun benda2 tu ada lam my handbag......... tak cukup pompuan kah diriku ini???

SYaMiLa said...

huhuhu..tk de beg makeup pun...

AinN said...

simplenye u bwk mekap..hehe..slalunye brng mekap dh 1 beg penoh...^_^

rasp said...

me kehulur ke hilir ada a small beg makeup...
tapikan sis, sebulan sekali pun lum tentu buka utk touch up hehehehe

nuraarin-life said...

cik pia: yang penting dalaman tu.. luaran hanya utk org lihat, dalaman sifat kewanitaan yang tebal perlu ada

nuraarin-life said...

syamila: handbag make up pun boleh kira juga

nuraarin-life said...

Ain: barang mekap penuh kalau jalan2 luar je, ni simple ke opis senang

nuraarin-life said...

rasp: nie mesti pagi2 dah mekap cun-cun sampai tak yah touch up kan

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails