Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Tanda-tanda kamu wanita berdikari

 * abaikan meja yg berselerak yer



Saya tinggalkan tanda-tanda kamu wanita berdikari pada pagi ahad ini

  1. Setiap kali keluar, ibubapa tidak lagi menetapkan jam berapa kamu patut pulang
  2. Kamu mampu membayar hidangan di restoran mahal-utk diri sendiri mahupun teman-teman-secara tunai
  3. Menjelang hujung bulan, akaun bank kamu masih berbaki angka besar, selain tak perlu pun ikat perut menunggu gaji masuk
  4. Kamu tak ambil hati pun sekiranya teman lelaki @ suami @ rakan baik kamu sibuk ketika hujung minggu. Pada kamu lepak di taman atau bershopping sendirian juga aktiviti yg menyeronokan.
  5. Kamu tidak panic walaupun tak boleh keluar rumah akibat kunci jeriji hilang, malah sambil tunggu tukang kunci tiba, kamu relaks sambil menonton DVD
  6. Setiap kali ada temujanji, kamu tidak lagi meminjam barang kepunyaan adik-beradik @ kawan2.
  7. setiap kali raya, wang poket adik2 dan anak buah meningkat 2 kali ganda
  8. bila demam, kamu tidak lagi merengek-rengek minta ibu suapkan makanan ke mulut, malah memandu sendiri membeli bubur ayam
  9. kamu sudah mula merancang membeli asset jangka panjang-seperti kereta @ rumah
  10. kamu boleh mengawal emosi apabaila dimarahi boss dan berjanji utk tidak mengulangi kesilapan
Kredit to majalah cosmo

Nota kaki:
Adakah anda ada ciri-ciri diatas.. kalau ada tahniah!! Wanita perlu berdikari, nak bermanja sekali sekala boleh lah yer

    1 memberi idea:

    Dewi Jane said...

    Betol tu saye setuju sangat2...alhamdulillah ade gak a few of ciri2 tu ade kat saye ni

    Post a Comment

    Related Posts with Thumbnails