Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
TAG....




Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog nuraarin untuk mendapatkan award anda".

Aarin telah di-tag oleh princesstortoise2. Terima kasih sebab tag aarin. Ini merupakan first tag yang aarin terima untuk blog ini dan juga tahun 2009.


10 fakta/hobi saya:
1) Hobi - main game
Main PC game. tapi takde lah sampai habiskan duit main kat cc ke mana ker, just kat rumah jer. Everyday wajib download satu game, then main kalau boleh sampai habis semua level. So far favourite game adalah nancy drew, diner dash, westward..


2) Hobi - Tengok tb
Walaupun suka main game, tapi tengok tb pun satu kemestian juga, tapi sejak akhir2 ni susah skit sbb sejak abah dah pencen selalu berebut tenhok tb ngan dia. So sbb tu aarin beralih main game lebih.


3) Tak suka seterika baju
lipat baju, basuh baju aarin ok, tapi seterika baju mmg malas giler. Kadang2 tahap malas sanggup tak seterika baju sekolah, baju kedut pun buat muka selamba jer pergi sekolah..hehehe sekarang pun sama gak, selalu kalau beli baju raya, cari yg tak payah gosok sangat


4) Tak suka laici
Tak kiralah buah atau air laici, mmg tak masuk tekak langsung.. Pernah kena tipu ngan membe kata air sprite, sekali minum air laici mmg member kena semburlah, main2kan aarin lagi!!


5) Hobi terbaru - suka baca buku komik
Dulu suka baca novel tapi sekarang dah bertukar..Ini gara-gara terikut hobi adik aarin la, latest komik yang aarin baca lawak kampus karya keith.. yang lain yang best underage 18, lawak gengkey dan macam-macam lagi.. Sila layari http://www.gempakstarz.com untuk senarai lain yer.


6) Makanan - hantu sayur
Aarin mmg suka makan sayur, kalau makan kat mana2 tak ada sayur mesti rasa mcm lauk tak lengkap, semua jenis sayur saya makan, lauk lain tak ada tak apa, janji mesti ada sayur


7) Suka cakap laju
Yang ini baru2 ni baru aarin perasan, sbb bila member asyik tak faham apa yang aarin cakapkan, baru aarin tahu yang saya cakap laju sangat, maybe selalu cakap mandarin so automatik cakap melayu pun laju juga.


8) Setia pada yang satu
Cakap pasal setia ni bukan hanya pada lover k, tetapi termasuk benda2 lain.. Contoh pakai no hotlink ni dari mula sampai sekarang almost 10 years, tak tukar2 walaupun talian komunikasi lain ada lebih murah (org kata lah) tapi aarin tetap setia juga, hp pun sama tapi tukar sbb rosak lah tapi jenama tetap sama, so far hp yg ada ni pun dah pakai almost 3 years...


9) Boros...
Walaupun dah kurang sikit sifat boros tu tapi aarin masih lagi admit yang aarin selalu beli benda yang tak perlu.. Masa remaja dulu lagilah, majalah apa pun beli (URTV,MEDIA HIBURAN, HAI,MAGGA, REMAJA DAN SEBAGAINYA), semua aarin rembat..sekarang pula, asyik beli baju, tapi bila pakai kat rumah rasa tak best lak..nak bg kat member size aarin nie XL, jadi simpan je la


10)Mudah marah dan mudah sejuk
Ini pun satu attitute yang nak kena ubah, Aarin nie senang naik angin, kadang2 benda kecik2 pun dah marah2 lepas tu menyesal lak... Terutama masa keje, kalau ada org pandai2 sendiri tanpa tanya pendapat aarin, aarin pun naik angin lah apa lagi..tapi lepas tu bgtau diri lak apsal nak marah2, biarlah diorang berdikari sendiri tak gitu


OK, memandangkan blog ini pun baru lagi, aarin nak tag kawan2 yang mengenali aarin selama blog ini dibuka tapi sikit jer iaitu:
a) nurperjuangan
b) LadyIda
c) KakLady

5 memberi idea:

puterikurekure said...

thanks aarin. jawab tag!
tang cepat marah cepat sejuk tu sama la kite. hehehee~

aNIe said...

Hahahah...aarin...pandai dia tag akak tau...

Nantilah akak kumpul2 kan tag buat sekali...

Bab hobi tgk tv tu kita sama...boros...lagik sama...mudah marah...tak sama :P

nuraarin-life said...

puterikurekure
dgn bangga aarin menjawab tag!!

kakAnie
hehe..nak tahu fakta kakAnie, boleh mengenali kakAnie dgn lebih lagi

nurul said...

loh...orang kena jawab ke ni?
ohokohok..
ahad ni org jawap eh..

nurul said...

loh..nape seminggu ni tak leh view page ni eh?
konpius i

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails