Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Nuraarin: Contest Perkahwinan abadi @ Pertunangan terindah







Tujuan  contest ini untuk meraikan anniversary ibubapa saya dan juga untuk saya survey/analisis hal-hal perkahwinan.

Soalan-soalannya:
  1. Apakah Tema perkahwinan/pertunangan anda.
  2. Hadiah kahwin/tunang paling istimewa dan kenapa?
  3. Apakah Door gift/hadiah untuk tetamu? (yg bertunang boleh skip soalan ini, tapi kalau ada lagi bagus)
  4. Hantaran perkahwinan/Pertunangan yang paling anda suka?
  5. Ceritakan 3 Pengalaman manis  sebelum/semasa/selepas majlis berlangsung?
  6. Sertakan Gambar perkahwinan/pertunangan yg paling anda suka?
  7. Saya mendambakan perkahwinan yg berunsurkan ...................... kerana ........( tidak melebihi 20 patah perkataan)
Cth 1: Saya mendambakan perkahwinan/pertunangan yg berunsurkan tradisi Cina kerana saya adalah anak kacukan cina-melayu.
Cth 2 : Saya mendambakan perkahwinan/pertunangan yg berunsurkan warna biru kerana kami suami isteri meminati warna itu


Syarat-syarat penyertaan: 
  1. Buat 1 entry dgn tajuk 'Nuraarin: Contest Perkahwinan abadi" (utk yg kahwin) atau 'Nuraarin: Contest Pertunangan terindah (buat yg tunang), nak masuk dua2 kategori pun boleh tapi kena buat entry berbeza yer.
  2. Jadi follower aarin, senang sbb aarin akan update dari semasa ke semasa  
  3. Sertakan banner di atas di entry anda.
  4. Sila tinggalkam link dan komen di entry ini 

Hadiah Untuk pemenang:
  1. Ada 2 kategori maknanya ada 2 hadiah, Aarin akan tambah lagi sekiranya penyertaan mengalakkan.
  2. Pemenang utama berdasarkan kreativiti anda menjawap soalan no 7. (1 pemenang utk setiap kategori)
  3. Pemenang bertuah adalah random dan akan dicabut style lama iaitu dalam balang oleh mummy dan abah saya. (1 pemenang utk setiap kategori) 
  4. Contest ini bermula dari 27 March hingga 11 May 2010 
  5. Keputusan akan diumumkan pada 14 May.

Good Luck to All!!

Nota kaki:
  • Kalau ada yg nak join tapi sesetengah soalan tak boleh jawab atas sbb2 tertentu, just komen dan saya akan pertimbangkan cara utk melayakkan anda..
  • Soalan macam jawab tag pula kan??
                
Nak tahu hadiahnya, klik sini untuk Hadiah

Klik SINI untuk penyertaan peserta pula


31 memberi idea:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

menariks2....tgh kerah ni nk join..huhuu

anin said...

sy join.. bgla hadiah peserta pertama ye

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

zai kulim said...

salam kenal

zai join ok

http://zaikulim.blogspot.com/2010/03/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

miss zahidah said...

ala...
tak pat join la ni...
sebab tak tunang and kawen lagi...
huhuhuhuh

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/03/contest-perkahwinan-abadi.html

salam dah join ye

putri_nian said...

salam..

join gak

http://putrinian.blogspot.com/2010/04/nuraarincontest-perkahwinan-abadi.html

luna_e said...

erm..ape hadiahnya....ehehehe

mama zharfan said...

salam
me dh join:

http://suzie284.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

silalah jenguk yer
tq

sI tEDI said...

x boleh join.. lom kawen.. lom tunang!

ekekekeke

nuraarin-life said...

Tedi... nanti aarin buat untuk yg bujang yer, tapi nak cari topik menarik dulu

rasp said...

bagus la contest nie...
ermmmm dok pikir nak join ke idak sbb malas le bila nak ngarang2 nie hehehehe

adhaxx said...

apa hadiahnyer....

Aishah Megahasz said...

Beria sungguh buat ni.

http://aishah-megahasz.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

:: p R i n c E s S _ N :: said...

taraaa...

http://ayein0905.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-pertunangan-terindah.html

mama hannah said...

Assalamualaikum tuan rumah,saya pun nak join contest awak.. :) nie linknyer ek..

http://mypieceofthought.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

JIVEBUMZ said...

salam kenalan...
dah lama tak join contest tetiba rasa nak join lah..
yihaaaa

JIVEBUMZ said...

yea dah siap sile judge ok..tq

http://jivebumz.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-pertunangan-terindah.html

biha said...

salam..tingin plak nk join contest ni.

http://bha2805.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-pertunangan-terindah.html

mama hannah said...

hai tuan rumah..thanx dah terima penyertaan saya,pasal sabun bernama tuh,awak boleh gi website nih:

http://cenderahati.fotopages.com

:)

thaqif amsyar said...

salam,
nak try join contest ..terjah la tgk mana yg terkurang bagitau :)

salam perkenalan

http://tentangaqif.blogspot.com/2010/04/n.html

thaqif amsyar said...

ermm mcmana nak tukar nama link tu yer? :( sbb mula2 save draft dulu tu yg jadi n.html file

thaqif amsyar said...

tentang perfume kecik2 tu, murah je almaklumla bajet pun ciput jer :)

leh la try survey..ketika itu beli dalam rm1 sebotol tak silap la..beli byk dapat lagi murah

Faarihin said...

wah.. ada contest... teringin nak join.. tapi tak ada idea lah.. huhuhu.. (^__^)

NoreLL said...

dh join..

pls check

http://ell-82.blogspot.com/2010/04/contest-perkahwinan-abadi-pertunangan.html

iedayah said...

salam judges owh judges..ni,link sy eh..http://dunieyaya.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-pertunangan-terindah.html

rasp said...

sis, at last i join gak....
sempena anniversary i gak kannn :D

http://espritrasp.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

Ammi Sara said...

Salam kenal..,
saya pun nak join juga...
here is my entry

http://threeowletsbercontest.blogspot.com/2010/04/contest-perkahwinan-abadi.html

Tq :)

Asya said...

salam kenal..join jugak:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

LisaVsKhusairi said...

sy join..terjah yekk
http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

masha_alris said...
This comment has been removed by the author.
masha_alris said...

salam..

dah join
http://coretanzam.blogspot.com/2010/05/nuraarin-contest-perkahwinan-abadi.html

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails