Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Akhirnya di dalam genggaman

Dah lama saya idamkan.. bertahun-tahun saya survey di kedai, masa tu rasa macam tak perlu sebab dah ada handphone tapi memandangkan hari bahagia dah nak sampai, rasanya perlu ada kamera 照相机 (zhao xiang ji) digital untuk merakamkan saat-saat bahagia tu nanti..







Masa survey, nampak jer kamera samsung warna pink 粉红色 (fen hong se) ni terus terpikat, sebenarnya nak beli jenama olympus sebab guna lithium bateri tapi warna kamera samsung nie dah memikat hati saya, jadi tanpa berfikir panjang saya pun sambarlah... lagipun ada free charger dengan bateri rasa berbaloi sangat..

Cuma rasa memory card 2GB tak cukup nie, kena beli yang lain, nanti snap-snap photo tak ingat punya dah tak cukup memory.. alih-alih guna h/p juga, apa cerita???

Tadi masa blog hopping teringat kata intan, umur 29thn baru dapat laptop, saya pula umur 30 thn baru nak rasa pakai kamera digital..hehehe

3 memberi idea:

puterikurekure said...

hehehe.
mari mengenang nasib.

:)
cantekla kaler pink tu!
sweet ok!!!

aNIe said...

Nuraarin...akak dah 40 lebih baru dpt pakai camera digital...hahaha

aarin said...

intan
Warna tu yg buat terpikat..

K.anie
Peredaran zaman yg berubah, dulu kamera utk org berada je skang semua org bole pakai pd umur apa aje

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails