Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
2010 yang mendatang

Dear all my friends...

Selamat kembali ke blog ini kalau ada yang notice saya start blogging balik..

Tahun ini ada banyak perkara yang saya nantikan si mana dimana saya amat mengharapkannya... Saya akan ceritakan satu persatu nanti okay!!

Untuk permulaan.... My little brother dapat masuk sek vokasional seri manjung, perak... kalau ada sesiapa yang ada adik @ abg @ kakak yang nak tahu aktiviti sekolah ini boleh melayari laman web guru sek vokay (miss cheah) sila klik http://vokasmatoday.blogspot.com/

Anyway, kita tak boleh lupakan matlamat blog ini iaitu mengajar bahasa mandarin:

saya tinggalkan dengan words for today:

a) Sekolah 学校 - xué xiào
b) pelajar 学生 - xue sheng
c) matapelajaran 课程 - ke cheng
d) guru 老师 - lao shi

2 memberi idea:

puterikurekure said...

welkam bek aarin!
hehehe. azam tahun baru tulis blog hari2 ek!
mana pi? busy ek?

p/s:bila nak mai jumpa khalish? khalish dah pandai tanya2 auntie aarin dia dah. hehehe~(ok. tu tipu je tu...)

nuraarin-life said...

intan
azam tulis blog hari2 maybe kana dilewatkan.. aarin nak tengok khalish, cakap kat khalish after raya cina k.. boleh bg angpow hahahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails