Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Berjaya memilikinya....

Wah, budget macam dapat barangan mahal saja... Tapi dah lama nak dapatkan ini untuk mama saya, sebab rimas tengok tudung diletakkan di hanger biasa dan kadang2 susah nak cari tudung..

Tara.... hanger tudung beli di uptown manjung.. baru RM20 sahaja

Ok, siap dan letakkan tudung mama yang banyak tue.. Ni kira hanger raya kut!!

7 memberi idea:

Mak Su said...

bagusnya, boleh sangkut2, maksunyer tudung susah nak maintain, main ikat2 kat penyangkut baju tu jer.... nak kena beliler ni nampak gayanya

Yuselasapalagi said...

menarik nih..tumpang tanye yer? uptown manjung tu kt area mane?..teman org bote xtau..huhu

nuraarin-life said...

Maksu:
Beli satu maksu, lebih senang melihat tudung2 yang kita ada

nuraarin-life said...

Yus:
Uptown manjung dekat dengan pasaraya ceria, dibuka bermula pukul 9 mlm sampai 3 pagi

Jard The Great said...

ku beli camtuh gak kat IKEA,,, lagi mahal dari tuh

papepon... selamat berhari raya =)

-cHenta- said...

dear...
my blog sudah diprivate kerana ada masalah jiwa melanda. kalau nak baca hantar email u kat i okey..i invite. =)

pinky_baby87@yahoo.com

.s.o.f.i.a. said...

uptown manjung tu yang mana.....??? yang kat ceria tu ka???? cantik la, nak beli gak.....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails