Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Cerita raya saya dan tunang saya

Cerita raya ke-3.. eh eh tetiba jer raya ke-3, sebab nak cite saya pergi beraya bersama tunang saya! ^_ ^ malu weh....

Masa ni on the way first time nak pergi beraya rumah sedara abg N, lupa nak cite walaupun abg N ni org KL tapi kampung dia dekat dengan kampung saya, orang badan datoh juga.. Juliana evans pun nama jer kl sungguh tapi kg kat bagan datoh gak, glamour sekejap bagan datoh bukan kerana m.daud kilau jer (merepek ke mana pula saya nie)

Back to the story, masa ni dalam keadaan gementar sebab saya bukan biasa beraya rumah orang yang saya tak kenali ni, tambahan pula nak kena jadi tunang yang sangat sopan gitu, hahaha. Sampai rumah sedara abg N, muka manis sikit salam siapa sahaja yang saya jumpa, makan minum apa yang disua, jadi gambar tak ada sebab saya kontrol cun!!





Oh.. sangat lega sebab berjaya beraya tadi!!

Ni konon-konon nak praktis tangkap gambar romanti, tapi malu sebab ramai sangat pakcik dan makcik yang merenung.. jadi praktis sekeping jer la


Nape abg N nampak macam budak sekolah? Nniform teksi mmg tak sesuai ngan imej abg N, abg N saya ni jiwa rock!!


3 memberi idea:

rasp said...

mesti dagdigdug jantung u nak gi beraya tu kan sis kan...
biasalah tu, wajib control ayu skit :)

nuraarin-life said...

rasp:
kalau dapat kira degupan jantung mmg tak terkira dah....
Tapi best!!

WAK EM said...

wah... macam kat dlm filem hindustan la pulak...

peluk tiang tuuuu....

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails