Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Harap bersabar, saya pasti akan tunaikan

Masa BW ke blog eryati. beliau meminta maaf kerana belum pos hadiah saya lagi, hadiahnya beg tangan pink tu, saya sebenarnya pun hampir terlupa sehingga lah tuan punya blog menwar-warkan kelewatan mempos hadiah..

Yang saya nak ceritakan adalah saya juga ingin menwar-warkan kepada pemenang GA nuraarin untuk bersabar kerana hadiah belum boleh saya pos lagi kerana belum menerima semua item daripada arissacraftshoppe  lagi, bila semua item dah siap, saya akan pos kan sekali k..

Buat masa ini hadiah 2 peserta sudah siap, tinggal lagi 2, harap-harap saya bolah pos sebelum hujung bulan ini. Jadi buat semua peserta harap bersabar, saya pasti akan poskan hadiahnya..

4 memberi idea:

.s.o.f.i.a. said...

yang tak menang kalau nak bagi hadiah sekali pun takpa... he he....

Akma Azlin said...

Salam, laa.
macamana I bole terlepas ur giveaway ni

nuraarin-life said...

Pia: hadiah kamu yg lain

Akma: GA ni dah lama berlalu

nur said...

a a.. bagi kat peserta pun oke gak.. hehe
ALL IN ONE

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails