Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Premium Rush


Actually saya nak tengok filem step up revolution, dah setuju pun ngan hubby, tapi masa nak beli tiket dah terlepas waktu tayangan, so hubby suggest tengok cerita premium rush. Saya pun setuju memandangkan sebelum ni tengok trailer macam best kan..

 Premium rush mengisahkan seorang courier service, wilee yang menggunakan basikal tanpa brek. Dia sangat cekap menjalankan tugasnya sehingga kadang kala membahayakan nyawa. Suatu hari, dia menerima pesanan untuk menghantar barang yang ingin dimiliki oleh orang lain sehingga terjadinya aksi kejar-mengajar yang amat menarik.

Apa yang best mengenai filem ini:
a) Setiap watak diceritakan satu persatu dengan baik supaya kita tahu apa yang terjadi
b) Saya sangat suka apabila wilee memikirkan cara untuk melepaskan diri dalam kesesakan dengan pilihan A, B dan C nya..
c) Merenung anak Nima apabila belum berjaya naik ke kapal untuk diseludup sangat meruntun jiwa!!

Apa yang saya tak suka:
NO!! Saya sangat enjoy

 P/S -  yang belum tonton, moh ke panggung wayang!!


 

2 memberi idea:

- GC - said...

sy dah bertahun tak masuk panggung.. hahaha.. elok la, dpt suami yg sama2 tak masuk panggung.. so kami layan bila kluaq kt tv je la.. haha

nuraarin-life said...

Kalau kat rumah home system bagus, best juga layan kat umah ni..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails