Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Seribu tahun takkan mungkin, tapi 10 tahun sudah dilalui

Kalau yang notice banner dekat bawah skali blog ini, semasa entri ini ditulis tercatat 9 tahun dan 6 bulan dan 1 minggu dan 4 hari saya dah berkasih ngan bakal tunang (lagi 3 hari). Mari saya kenalkan yang tersayang nie sebagai abg N...

Mengenali abg N ini, kalau ikut 10 tahun lepas masa tue takde tenet2 nie, jadi kami berkenalan melalui panggilan telefon, senang kata abg N nie kawan kepada kawan saya nie...hehehe

Abg N mengajar saya mengenai:
1. Berdikari
2. Menepati masa (kalau dah janji pukul 8, tepat sampai pukul 8)
3. Semangat belajar (dia yang pujuk saya untuk sambung sampai ijazah)

Perwatakan Abg N:
1. Humour (suruh masuk raja lawak, tapi dia kata kalau dah glamour takut saya cemburu)
2. Tegas
3. Suka menyanyi (Asal ada karaoke mesti nak meyumbang suara)
4. Pandai menasihati saya yang degil ni



Suka duka sepanjang hampir 10 tahun ini banyak dugaannya.. Tapi alhamdullilah berjaya diharungi..another 3 days untuk bertukar status..amat mendebarkan

p/s- kepada yang pernah menjadi tunangan org, ceritalah sikit pengalaman

3 memberi idea:

Mak Su said...

salam kenal, tq sudi singgah ke blog maksu.

bertunang? maksu bertunang singkat jer, 4/5 bulan jer, lepas tu kawin dah. pengalaman? hhhmmm, biasa-biasa jer kot, kelam kabut siapkan persiapan perkahwinan :)

puterikurekure said...

aarin kena bersiap sedia. alam pertunangan sangat2 mencabar. lagi mencabar dari bercinta tau.

hehehe~ saje je wat aarin geletar sket.
selamat bertunang ye aarin!
:)

nuraarin-life said...

maksu: salam perkenalan jua..
Mmg kelam kabut masa nak tunang, so majlis kahwin nie nak plan betul2

intan: Cabaran2 semua ini akan ku tempuh dgn tabah..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails