Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
My favourite lawak kampus

Yeah.. hari ini hari gaji.. dan menambah kegembiraan saya adalah masa singgah 7-e belek-belek majalah terjumpa keluaran edisi baru lawak kampus yg diberi nama lawak kampus Move On


Saya mmg peminat hasil karya keith ini bermula dari lawak kampus (tahun 2004)

Diikuti dengan lawak kampus rebound (2005)
Lawak kampus revive (2007)
Lawak kampus league (2008)
Lawak kampus log in (2009)
dan lawak kampus teamwork (2009)

Kalau nak baca sesetengah lawak kampus, bolehlah kunjungi laman facebook gempak starz

Tak sabarnya nak balik dan baca gelagat vanness, froggy, aditas, bepop dan ramai lagi.. yeah!!

Nota kaki:
Daripada baca majalah gossip artis, baik layan lawak kampus..

4 memberi idea:

can ili be akmal? said...

wah saya pon nak beli komik lawak kampus terbaru ni.saya peminat komik local keluaran gempak.. nak tengok koleksi saya?http://canilibeakmal.blogspot.com/2009/10/adik-ku-aku-dan-komikmy-lil-brome-n.html

tak la banyak sangat.entah2 kebanyakkan komik yang saya ada cik nuraarin ada

syahira ariff said...

yep!!
best best!
lawak kampus lagi klaka dr ujang dan apo
support lawak kampus!

nuraarin-life said...

can ili be akmal?:
Banyak juga koleksi akmal, aarin cuma kumpul lawak kampus, lawak shabu2 dan yg lawak2 titlenya, yg lain adik yg kumpul mcm under 18 etc

syahira:
best! cepat dapatkan di pasaran!!

tqa said...

haha.
mmg best gile.
lagi2 layan time tension2.


JempotDatangKeBlogTqa

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails