Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Earth hour 2010

 Earth hour kembali lagi...


 

Ingat lagi tahun lepas masa beritahu abah yang aarin daftar untuk earth hour 2009, kita kena tutup lampu selama sejam bg menyokong usaha mengurangkan pengunaan elektrik, abah tanya wajib ke?

Aarin kata ini adalah tanggungjawab sosial, iaitu kita memikirkan masa depan anak-anak di masa hadapan..

Tiba harinya, aarin boleh terlupa, nasib baik abah yang ingatkan dan kami sekeluarga lepak di luar rumah selama sejam.. aarin tengok ada juga beberapa buah rumah yang memadamkan lampu tapi tak tahulah samada meyokong atau mmg tak ada di rumah.. tapi aarin rasa lega kerana berjaya menjalankan tanggungjawab kepada bumi yang semakin tua ini...

Jadi bg kawan-kawan yang ingin menjadi seperti saya, sila padamkan lampu pada 27 mac dari 8.30 malam hingga 9.30 malam yer

Nota kaki: Bg yang sudah berkahwin, boleh caddle light dinner masa ini....

3 memberi idea:

rasp said...

akak pun last year sokong earth hour nie...
w'ouls gi booking dinner kat one restaurant yg juga menyokong earth hour nie...
then w'ouls jemput all my siblings to join...
kiranya we beramai2 had candlelite dinner lah malam tu...
best!

puterikurekure said...

aarin, yang belum kawen pon boleh candle light jugak kan. hehehe~

oh, kite pon dah daftar tau! :)

nuraarin-life said...

rasp: candle light dinner sambil menyokong tujuan yg baik mmg best ar, tambahan kumpul beramai-ramai ini

intan: yg belum kawen tak digalakkan lagi, hehehe
nanti kita kasi gelap sitiawan ngan manjung k

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails