Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Hadiah dari Vietnam

Nak pergi jalan-jalan sampai ke luar negara, naik kapal terbang, budgetnya tak ada.. Biasalah dalam musim mengumpul duit ni kan.. so bab-bab nak melancong ni mmg tak ada dalam senarai langsung, tapi saya bertuah ada member yang mmg kaki travelling.....

Tapi sistem travellingnya pun hampir disekat tak lama lagi, nak jadi mcm saya juga, megumpul utk hari bahagia.."saat yang bahagia datang sekejap saja" ewah ewah

Banyak pula mukadimahnya...Tujuan asal nak tunjukkan hadiah dari Vietnam (seperti tajuk di atas)

Yang warna kuning tue, fridge magnet sebelah tu boleh teka kan, keychain

Ini kain dari Vietnam, ingat nak buat utk malam berinai tapi makcik tak setuju sbb dark blue, katanya lebih sesuai krim2 gitu..tak tahulah, jauh kain nie datang tau (Sila abaikan model dibelakang, ahakss)

Terima kasih pada yang memberi.. Saya nantikan hadiah dari Chiang mai pula..

Nota kaki: Rupa-rupanya butik kahwin sekarang dah ada banyak baju pengantin plus size, tak perlulah diet!!

4 memberi idea:

puterikurekure said...

aarin, wahhh!!! bestnye dapat hadiah macam2...

jeles ai.
:)

sI tEDI said...

wah!! tunggu hadiah je ek?

nuraarin-life said...

intan: sekali sekala dpt hadiah luar negara nie...best juga ooo

Si Tedi: tunggu jer la..kalau aarin g luar negara baru boleh beli pula,hehehe

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kain tu cantek...bling2 gtu..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails