Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Hadiah perkahwinan

Semalam membeli dan belah.. beli hadiah untuk perkahwinan anak bos nie.. memandangkan budget hujung-hujung bulan ni kurang skit, so hadiah pun kena budget juga..Tapi budget2 pun, hadiah still kena mantain grand, hehehe


Album perkahwinan nie saya suka sangat sebab warna putih dan ringkas designnya

Nampak mangkuk kecil english style nie, rembat la buat extra hadiah
Friends selalu cakap kalau nak bg hadiah make sure pengantin akan guna and cherish.. tadi baca kat blog ms sz katanya album perkahwinan is one of the appreciate gift.. so tercetuslah idea nak beli

Nota kaki: Bulan Mac ni mmg ramai org kahwin ye...



1 memberi idea:

ms sz said...

tak sangka kamu beli album ituu. sangat chantek! saya tak jumpa lagi album cantik cam tu.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails