Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Hotel Mania

Mula-mula dengar nama hotel  mania ingatkan permainan PC game hotel dash , saya kan gila main PC game nie, so ingat game je la masa tue

Rupa-rupanya rancangan baru yang ganti cerita Tari tirana slot lestary tu.. Hotel mania terbitan KRU, saya ini asyik nak promote cerita KRU je, mcm ada komisen jer kan..

Anyway, semalam adalah episod yang ke-3, so far saya puas hati cerita ala-ala musical nie, semua lagu-lagu lama KRU, Elite, x-factor dapat didengar (dinyanyikan semula oleh pelakon drama ini), rasa macam balik ke zaman remaja2 dulu, tak ada masalah cuma ingat nak berseronok jer..

Tengok promo kat bawah nie..best!!



Nak tahu lagi mengenai drama ini, Sila Klik SINI

2 memberi idea:

rasp said...

ala sis....
me tang nak ikut2 drama nie payah skit...
timing balik keje tak menentu huhuhuhuhu

puterikurekure said...

best kan citer ni? sebab leh layan lagu2 lama.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails