Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Bertenang di ulu langat

Sekarang ini musim durian kan... kalau yang ada dusun mmg tak menang tangan nak jual pada peraih, kemudian ada orang nak datang dusun merasa pengalaman tunggu buah durian jatuh, mmg banyaklah aktiviti bila musim durian tiba ini.. kalau ada durian, manggis dengan rambutan pun terlibat sama, tapi semua orang lebih tumpu kepada durian kalau tak, tak adalah durian dinamakan 'raja buah' kan...

Ini bukanlah pengalaman pertama saya masuk dusun tapi pengalaman pertama van tersangkut sebab lecah yang amat dalam, macam2 usaha dilakukan.. Mmg berpeluh habis tapi bila sampai di dusun alangkah nyamannya melihat sungai yang begitu memanggil-manggil saya untuk merasa air sungai itu...

Lihat keindahan sungai yg mengalir itu, masih lagi kedengaran bunyi air yg mengalir... Sejuknya...



Abah saya kalau tangkap gambar mesti nak buat mcm2 aksi, ini antara aksi yg mencuit hati, mama control cun

Geram betul tengok adik yang comel ini kan... kalau boleh nak abadikan semua gambar dia jer... hehehe 
Pengantin baru pun sibuk nak tangkap gambar dengan durian yang baru dikutip


 Keindahan alam semulajadi... Rasa macam nak beli tanah dan buat rumah untuk cuti2 hujung2 minggu jer.. tapi rupa-rupanya tanah di sini boleh tahan mahal juga yer.. patutlah Yusuf haslam pun buat rumah disini..

Nota kaki:
Aku akan datang lagi!!!!

6 memberi idea:

sI tEDI said...

amboi. sejuk je pandangan mata.
sporting betul abah tu amek gambar.

he he he

Dee said...

seronoknya..mkn buah dlm dusun..dgn air sungai mengalir sejuk..ar..mcm dlm novel je feeling dia..hahaha..

eh..suka tgk abah sis..sporting..hihihi..

nuraarin-life said...

tedi & dee:

Mmg best kan dapat pergi tgk keindahan alam nie...

Abah kalau tangkap gambar mmg suka buat akis, tue yg best

Kak Anie said...

Nuraarin...cantik tempat tu...pengalaman menanti buah durian gugur mesti best...akak ni kurang sikit dengan durian ni...suka manggis lebih...dengan mata kucing kampung...

nuraarin-life said...

kak anie:
manggis pun ada juga, tapi semua lebih kat durian jer...

cantikkan.. tak sabar nak pergi lagi

Mak Su said...

dekat dah ngan area maksu :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails