Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Contest: Ada apa dengan nama


Entry ini khas untuk Contest: Ada apa dengan nama dianjurkan oleh Cleoputri


Kenapa blog saya dinamakan nuraarin? Itu kena mula cerita masa saya kanak-kanak lagi.. Masa tu saya bersekolah Chinese school, jadi kawan-kawan semua cina.. Jadi terikut dengan idola-idola dari hong kong (bukan king kong), dalam banyak-banyak saya minat sangat dengan AARON KWOK sebab masa itu dia cute, comel dan kacak sangat-sangat....

Ini dia gambar masa dia cute...


Tapi sekarang AARON KWOK dah lain yer.. Ini gambar terbaru tapi saya masih lagi minat dengannya, jadi nama nurAARIN tercetus sebab saya ambil nama AARON tukarkan kepada AARIN.. dan nur adalah nama saya sendiri, kalau saya jumpa dengan kawan-kawan sekolah rendah, mereka masih lagi panggil nama aarin, kadang-kadang tulis surat pun (sebelum email meluas yer) mereka letakkan nama aarin _______ (baru nama saya), abah saya confuse juga masa terima surat (mesti dlm pale, bile masa pula anak aku tukar nama nie)

Itulah asal-usul nama blog in.. tepuk tepuk tepuk

Saya nak tag
a) rasp (kerana saya pun nak tau asal usul nama blog beliau)
b) tedi (awak sudi tak nak masuk contest nie??)
c) princess N (ada princess sbb nak jadi puteri ke??)

Sebab saya baru sahaja mengenali sis Cleoputri jadi buat masa ini entry contest: ada apa dengan nama menjadi pilihan lah yer (jujur nie!!)

Hadiah ditaja oleh Cintakraf (blog kreatif milik tuan penganjur contest ni juga)

Ini bukan hadiahnya, ini hanyalah contoh


Ok, dah cukup syarat... Tuanb penganjur, mari menterjah

3 memberi idea:

cleoputri said...

ok terjahhhh!!

thx soo much cik aarin...sudi gak join contest ni. ha nnti cleoputri smpaikan salam kat aaron ye.

makluman: borang peraduan ini telah pon di forwardkan kpd juri2 profesional dan juri jemputan. kpd juri awam, anda boleh mengundi dgn menaip aarin dan hantar ke 388888.

.s.o.f.i.a. said...

aarin, good luck!!!! ha ha..... sofia tag kak rasp gak...... kita tunggu entri dia.... he he.....

nuraarin-life said...

cleoputri..
kirim salam sayang tau

cik pia:
ha, betul3 harap2 sis rasp nak membongkar rahsianya

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails