Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Anugerah pilihan pembaca, anda setuju tak?

Semalam semasa perjalanan balik, dengar Suria fm, sejak Linda Onn dah pindah ke suria, mmg saya pun ikut pindah juga, nak kata minat linda sangat tak juga, cuma rasa penyampaian linda onn lebih teratur dan santai, tu yang best..

Nak balik kepada tajuk cerita, Linda ada umumkan pemenang untuk Anugerah pilihan pembaca media hiburan (APPMH), tak tahu sama ada dah umum kat majalah ke belum, so kalau yang tak tahu lagi boleh godek2 pemenangnya di sini:

Artis Lelaki Paling Bergaya - Anuar Zain

Artis Wanita Paling Bergaya - Erra Fazira

Artis Lelaki Berkulit Cantik - Dafi

Artis Wanita Berkulit Cantik - Siti Nurhaliza (gunalah simplysiti)

Artis Lelaki Mata Mengancam - Dr Fadzley

Artis Wanita Mata Mengancam - Rozita Che Wan (mmg patut pun, bulu mata dier galak orrr)

Artis Lelaki Hidung Memukau - Jimmy Shanley

Artis Wanita Hidung Memukau - Rita Rudaini

Artis Lelaki Gigi Tercantik - Diddy AF

Artis Wanita Gigi Tercantik - Lydia Ibtisam

Artis Lelaki Bibir Seksi - Norman Hakim (hmmmm.....)

Artis Wanita Bibir Seksi - Linda Onn

Artis Lelaki Rambut Menawan - Anuar Zain

Artis Wanita Rambut Menawan - Fouziah Gous

Artis Kacak - Kamal Adli ( saya suker)

Artis Jelita - Diana Danielle

Pesona Artis Baru - Scha Al Yahya (lisa surihani pun ok juga)

Artis Lelaki Paling Sensasi - Azwan Hj Ali (ohh..amatlah betul)

Artis Wanita Paling Sensasi - Abby Abadi

Anugarah Khas Media Hiburan - Dato' Siti Nurhaliza

Anugerah Penghargaan Istimewa Media Hiburan - Ramlah Ram (Sempena 25 tahun penglibatan dalam industri seni)


Nota kaki:

  • Setuju ke dengan piliham pembaca media hiburan ini?
  • Kalau tak, cuba cadangkan siapa yang patut menang utk kategori di atas?
  • Bagi saya, artis wanita paling sensasi adalah fasha sandha, anda setuju?

5 memberi idea:

rasp said...

errmmmm....setuju kot...
tapi payah skit i nak komen sbb tak brapa ikut sgt dunia artis nie...
naper dia pilih azwan utk artis sensasi ek?...
apa yg dia bikin sensasi tu hehehehe...sungguh i kaypo.. :D

Hazzy Ishak said...

kamal adli kacak ke?

nuraarin-life said...

sis rasp: azwan ali sensasi ar, tahu tak pasal konon2 dier nak kahwin tapi rupa-rupanya lancar product jer

hazzy: kalau tak setuju, sape nak dicadangkan??

sI tEDI said...

kelakarlah anugerah norman tu

nuraarin-life said...

tedi: Ada juga yg still minat dier, saya mmg tak paham!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails