Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Saya tak layak dicover oleh insurans

Oh...sedihnya, baru-baru ini saya telah dihubungi oleh syarikat insurans terkenal ini dan mereka telah men'offer' untuk menginsuranskan diri dengan pakej yang agak murah pada pandangan saya.. (insurans pun ada pakej juga)..

Tapi malangnya setelah maklumat peribadi saya diambil tetiba pihak insurans kata mereka tak boleh nak cover saya dengan alasan kerja saya niberisiko tinggi, saya tahu kerja ni berisiko sbb hari-hari tuang acid kan tapi cubalah bg alternatif lain, bg pakej yg tinggi skit ker.. Sebelum call tu, cuba lah kaji selidik saya nie kerja apa, ini alih2 saya dah bersetuju, dah ambil data semua.. kau reject pula...kau hancurkan hatiku...

Kini saya terpaksa beralih arah ke ayarikat insurans lain pula.. Syarikat insurans mana yang paling baik yer selain yang reject saya tue...

Nota kaki:
Saya di'reject' oleh  prudential insurance (sila highlight kalau nak tahu jawapannya)

5 memberi idea:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow..camtu sekali eh
why not cari company lain je

skang kan byk insuran kat negara kita
selama mecuba..

suami sy insuran dia company yg u reject tu..uhuhuhu..sungguh sedih kan..apo nak dibuek..cuba yg lain k

nuraarin-life said...

Mmg banyak insurans lain, tapi yg reject tu pakej mcm best jer..
tapi xper lah.. bukan rezeki

Muhammad Adam Rayyan said...

apakah keje anda sehingga direjek begitu sekali?

daddy adam pun kena rejek gak haha

nuraarin-life said...

saya budak lab, maknanya saya berisiko tinggi untuk cedera.. saya bukan buat bom yer.. tuang2 acid mcm2 tue jer

dedalie said...

cik arin,
saya ada produk MAA-takaful,Family Takaful Link, sambil boleh cover diri sendiri, boleh buat invesment. Pulangan tinggi. Also, produk kitorg ni baru menang award KLIFF as the best takaful sistem, international standard. i boleh kata yang produk ni paling bagus antara semua, call/SMS me: 019-4498211. Boleh kita jumpa and sembang-sembang. :)

dedalie @ crooked little mind

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails