Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Contest hari ibu



Sempena hari, seorang blooger menganjurkan Contest hari Ibu. Terima kasih Ija... kerana mengingatkan kita kepada ibu. Banyak contest yg dianjurkan lebih kepada baby, kali ini kita fokus kepada ibu pula.


Gambar bersama ibu tersayang, Pn Faridah Loo, I know that my mum look gorgeous than me and i am proud of it

Kenangan manis bersama ibu mestilah banyakkan tapi sebelum tue saya  saya nak kongsi persefahaman dan keserasian yang ada antara kami.. mmg tip top..

Apa maksud saya? Contoh kalau kami menonton apa2 drama @ filem sekalipun, apa yg saya nak komen mesti mummy saya akan komen dulu.. kadang-kadang saya malas nak cakap apa2 sebb my mum mesti akan mulakan and komen apa saja yg terlintas di fikiran kami... Macam ala-ala kembar yg boleh rasa kalau kembarnya dalam kesusahan @ kesakitan..

Minat kami pun sama:
  • Suka menonton drama cina / kantonis, apa saja drama yg ditayangkan di tv semua kami layan
  • Suka layan game, saya layan game PC, mummy saya game hp
  • Yg penting, kami berdua sayangkan En yusuf Zubir (my father la)


Kenangan manis:
Memang kelakar.. Saya ni minat warna merah so memang banyak baju berwarna merah. One day, kami pergi shopping di The Store, saya mcm biasa pakai baju warna merah.. jalan2 dengan penuh gembira, belek-belek baju, cadar, pingan mangkuk...

Tapi tengah seronok-seronok tu, tiba-tiba seorang wanita bertanya:

'Adik, baju size M ada tak?'

'Apa hal pula makcik nie?' (kata hati saya, dengan memek muka yg konfius)

'Eh, eh, adik bukan pekerja sini ker' (sambil tengok atas bawah)

Saya buat muka bodoh jer la.. Mummy saya dah gelak2 kat tepi.. Mmg taubat nak pakai baju warna merah pergi the store lagi .. 

Untuk pengetahuan semua, saya kena 2 kali pada hari yg sama di tempat yg sama...Mummy gelak sampai keluar air mata yer.... Balik cerita kat famili, pastu suruh saya terus kerja kat The store. dapat baju merah percuma untuk tambah koleksi katanya..



Nota kaki:
Saya sayang mummy saya!!






4 memberi idea:

sI tEDI said...

good luck aarin!

nuraarin-life said...

Thanks tedi...

Mama Hanim said...

good luck ye..

iJa said...

thnx akk join my contest..;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails