Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Contest khas buat yang Bujang

Ini adalah entry melekat, scroll ke bawah untuk entry baru

Pengumuman, Pengumuman, Pengumuman!!

Sudah 3 minggu contest perkahwinan/pertunangan ini berlangsung dan ada permintaan dari yang bujang... Jadi dengan ini saya melanjutkan Contest ini selama 2 minggu lagi bagi memberi peluang kepada yang bujang untuk menyertai contest ini pula....  Jadi tarikh tutup yang baru untuk kedua-dua contest ini adalah pada:

  
11 MAY 2010



Kategori baru: Khas utk yang bujang



 Soalan-soalan:
1. Apakah tema perkahwinan pengantin?
2. Apakah hadiah door gift yang anda dapat?
3. Hadiah apa yang anda berikan pada pasangan pengantin dan kenapa?
4. Sertakan Gambar perkahwinan yg anda saksikan (pastikan anda juga ada didlm gambar)
5. Saya mendambakan perkahwinan yang berunsurkan ................kerana.................... (tidak lebih 20 patah perkataan)

 Syarat-syarat penyertaan
1. Sila tepek banner di atas
2. Sila follow saya yer...
3. Buat satu entry dengan tajuk 'nuraarin contest:saya  menyaksikan perkahwinan terindah'
4. Sila tinggalkan komen dan link di entry ini.


Nota kaki:
  • Kepada peserta contest nuraarin perkahwinan abadi/ pertunangan terindah, harap memahami kerana tarikh yg dilanjutkan ini. harap bersabar..terima kasih
  • Hadiah untuk kategori bujang akan saya umumkan kemudian..

6 memberi idea:

.s.o.f.i.a. said...

dengan lajunya saya meng join....


http://cikpia.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contestsaya-menyaksikan.html

~dYaHaHa~ said...

alamak..dah kawen x boley ke? untuk hajat perkahwinan imoian yg x kesampaian..hehe...

nuraarin-life said...

dyahaha:
utk kahwin ada satu lagi contest, chek kat banner atas sekali tue yer

waniey..... said...

cam ne nak join ni..kena tulis dlm blog sy soalan2 tu yea sertakan gambar sekali yea

CaDLyNN said...

salam..saya nak join :)

http://cadlynn.blogspot.com/2010/04/nuraarin-contestsaya-menyaksikan.html

ainhamzah said...

lor.. dah lepas..
xsempat nak bg idea..
hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails