Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
The Storm Warriors

Semalam seronok cuti, layan DVD yang dah beli berkurun lama tapi tak tengok-tengok lagi...

Tapi dalam banyak2 tu layan cerita The storm Warriors dulu sebab ada aaron kwok (ok, saya peminat dia dari dulu2 lagi).. konon-konon sambungan the storm riders tapi watak aaron kali ni 'striking cloud' lebih berperikemanusiaan. ada jiwa n perasaan..





Bila ada sambungan, kita selalu mengharapkan lebih baik dari yang pertama... kali ini dari segi graphic mmg mantap, rasa macam tengok buku komik pun ada, sebab tu boleh menang Best visual effect di Hong Kong Film Awards, tapi penceritaannya macam selalu dah kita tengok kat mana-mana filem, lepas tu endingnya buat kita tertanya-tanya.. Untuk peminat Aaron kwok macam saya tentulah tak nak hero saya nie mati kan...

Untuk sesiapa yang terasa nak baca review cerita ini, peringatan amatlah panjang boleh check di sini...

Dah habis baca review? Mari layan lagu tema filem ini



Nota Kaki:
Walau macam mana pun, I still love you Aaron (childish tapi kenangan oooooo)

2 memberi idea:

sI tEDI said...

cerita ni ala2 ganas ke?

he he he

perang2 ek

nuraarin-life said...

perang2 tapi tak adalah ganas sangat... abggap macam baca buku komik

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails