Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Reveal the prize picture: Contest Perkahwinan abadi @ pertunangan terindah

Tak best kalau anjur contest, dah announce hadiah tapi tak ada gambar..no excitement kata orang putih kan..Jadi mari kita tengok hadiah yang menanti


Kategori perkahwinan abadi



Sepasang kain merah hati + candle gift (seperti kategori pertunangan terindah) + sepasang tabung pasangan suami isteri (hadiah misteri tak misteri dah)

Kategori Pertunangan abadi

 Hadiah misteri reveal - Sepasang tabung pasangan kekasih (ini simbolik sbb nak suruh pasangan simpan duit) + candle gift

Hadiah untuk yang bertuah




Sepasang kunci berbentuk hati @ simbol kekasih dan candle gift


Nota kaki:
Masih ada lagi lebih kurang 2 minggu sebelum contest ini ditutup !!

3 memberi idea:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

uhuu...beshnyerr adiah...nak...nak...

thaqif amsyar said...

bestnyer hadiah...nak jugak :)

nuraarin-life said...

Harap2 hadiahnya memuaskan sebab baru first time buat contest nie...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails