Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
BBQ yang diidamkan

Dah lama sangat teringin nak buat BBQ kat rumah, jadi sempena kedatangan tunang tersayang abg N.. saya paksa memintanya untuk buat BBQ juga, hahaha belum kahwin dah pandai nak jadi quenn control..

Pagi-pagi lagi dah ke pasar sitiawan mencari mangsa untuk dipanggang.. Banyak juga yang kami beli, ada udang, sotong, ikan, ketam, jagung.. daging tak perlu beli sebab daging korban banyak lagi.. biasalah kali pertama excited mmg terlebih sudah!! Kalau boleh semua nak dipanggang..

Hero sedang membuat bara.. suka gambar nie sebab api marak habis.... wah, excited (mata bercahaya gitu ^_^)

Ini antara mangsa yang akan dipanggang, udang yang telah diperam dengan rempah secukupnya

Mangsa ke2- kerang bakar.. lazat weh

 Jangan dilupakan pencicahnya.. wah wah marvelous


Hero yang bertungkus lumus menjayakan acara BBQ atas permintaan heroin queen controlnya.... Terima kasih ya abang.. Tempat panggang kecil jer, mana tahu nak bakar banyak macam tue..

Tengah best-best panggang udang, tetiba........

Saya selitkan jagung.. tak sabar nak meratah jagung, sebab tu curi-curi panggang kat hujung sekali..

Ini antara hasil tangkapan BBQ kami... Lama juga aktiviti membakar ni

Makan sampai pening-pening pale, banyak giler! Adik boleh pula habis makan suruh abg N buat lagi lain kali.. seronok buat BBQ ini, sambil bakar sembang-sembang, manja manja.. 

Boleh pandang-pandang
Jangan pegang-pegang

Tetiba tergiang-giang lagu ini pula... Lagu penuh peringatan buat pasangan yang bercinta..

4 memberi idea:

p R i n c E S s _ N said...

perghhh yunk...bes nyerr bbq...tgk udap perap tu...kecur N..

Mak Su said...

yeah syoknya, teringat zaman jadik pandu puteri di sekolah buat unggun api dan panggang makanan

nuraarin-life said...

N: kalau ngidam, panggil en suami buat yer

nuraarin-life said...

Maksu: saya tak pernah g camping, mmg best dapat buat BBQ nie

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails