Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
KFC.. tak payah lah tukar resepi lagi...


Masa kecil-kecil dulu, saya tak tahan makan pedas, saya hanya makan KFC perisa original jer.. Then dah besar skit, barulah makan KFC hot & spicy dan sejak itu saya memang peminat KFC hot & spicy.. walaupun KFC ada macam-macam jenis makanan yang muncul seperti burger, twister dam mcm2 lagi yg saya pun tak ingat namanya.. Tapi saya tetap setia dgn hot & spicy saya..

Baru-baru ini, KFC ada resepi baru diberi nama


Tak silap saya sebelum ini pun ada bermacam-macam jenis resepi yang diperkenalkan seperti tom yam. kari.. tapi semua tak memenuhi citarasa saya, hanya hot & spicy sahaja yang dapat melekatkan hati saya dengan KFC..

Ingat lagi masa tu mmg teringin sgt nak makan KFC, tapi cuma ada perisa tom yam je, so cuba juga tapi mmg tak sedap ar kan, tak masuk ngan tekak saya ni (berterus-terang nie), 2 minggu lepas tu pergi KFC tapi masih lagi perisa tom yam sampai saya tanya manager KFC tu bila nak tukar Hot & spicy balik sbb perisa tom yam tak sedap!!


Nota kaki:
Tak boleh ker buat 2 perisa sekali??

10 memberi idea:

Hazzy Ishak said...

resepi baru mesti tak kekal lama kan?

sI tEDI said...

black pepper ada, spicy x de

puterikurekure said...

betul tu aarin. tak sedap kan?

terus kite tangguh dulu nak ke kfc. skang ni makan ayam mekdi je. hehehe!

puterikurekure said...
This comment has been removed by the author.
nuraarin-life said...

hazzy:
betul, resepi lama juga yg best!

nuraarin-life said...

tedi:
tu la, kenapa tak buat 2 resepi jer?

nuraarin-life said...

Intan:
Sib baik McD kalau buat resepi baru, yg lama still ada kan...

rasp said...

i pun prefer hot & spicy...
yg lelain tu beli sbb nak rasa je...
tapi failllll tekak i pun tak trima!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

mau spicy juga!!!

rATu kEBaYA said...

saya pun mau spicy.. tapi orginal tetap dihati

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails