Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Bukti....

Cerita cuti No 2

Bukti saya dah sampai IKEA...

Ni masa di pintu depan..

Ini baru melangkah masuk...


Tajuk Utama IKEA bulan MEI ini mengenai bedroom so mmg menepati citarasa sebab saya mmg nak survey barang-barang untuk bilik..

Sampai rambang mata hingga lupa nak snap picture...Hahaha

Abg N pun excited, duduk jer dekat KL tapi nak juga pergi IKEA dengan saya.. akhirnya dua-dua jadi excited sampai tak tangkap gambar dalam IKEA, so jakun ok....

Nota kaki:
Macam- macam rasa nak borong... sabar sabar, dah dekat masanya baru kita plan..

7 memberi idea:

sI tEDI said...

x pernah pergi ikea.. sob sob sob

rasp said...

i suka gi ikea...
cuci mata & verangan je lebih hehehehehe

Hazzy Ishak said...

kalau pegi ikea kena simpan duit banyak2
sebab barang2 kat sna memang best

With Love,
HazzySuperb

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sopim kt ikea mmg superr duperr beshh..

syahira ariff said...

ikea x mahal ker?
tengok katil kat belakang tue rasa cam mengantuk pulak
=]

sis nuraain,
kommentla new entri saya
hehehehe
=D

puterikurekure said...

kite pon kalau kat ikea boleh abis beratus2 ok. haishhhh~

nuraarin-life said...

tedi: Best kat sana, tedi kalau pergi mesti rambang mata..

rasp: kalau dekat, mesti aarin pergi selalu

hazzy: betul betul betul

N: super duper triple best!!

syahira: ada yg berpatutan juga harganya

Intan: saya nelum lagi, tunggulah bile betul2 nak borong nnt..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails