Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Selamat ulang tahun yg ke-31 buat mummy dan abah


Sebelum saya umumkan pemenang bg contest khas untuk meraikan anniversary mummy dan abah saya yang ke-31 ini... Mari kita layan gambar mereka semasa muda-muda dulu..

Inilah satu-satunya gambar perkahwinan yg ada, yg lain semua hilang akibat banjir...



Di sini saya nak ucapkan happy anniversary... Semoga mummy dan abah berbahagia selalu...I love you with all my heart!!


Nota kaki:
  • Mengharapkan perkahwinan yang akan kekal selamanya...
  • Pemenang akan diumumkan dalam pukul 3ptg nanti..

7 memberi idea:

rasp said...

happy anniversary to your mummy & abah....
suka tgk gambar dorang yg badan membelakangkan tapi curi2 pandang tu...sweetttttt...

nuraarin-life said...

hehe... sbb tu i masukkan 2 kali sbb suka gambar tu, I lah jurugambar tak bertauliah.. Dera my parents buat aksi2 romantik...hehehe

mama zharfan said...

happy anniversary!!! u beruntung sbb masih ada both of ur parents...hargailah mereka sementara mrk masih hidup..my dad passed away last year :(

puterikurekure said...

romantiknyaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sampaikan salam tahniah kite buat parents aarin eh.

~ Sall said...

suka tengok gambar2 ni. Romantik sungguh bonda n ayahnda mu.

nuraarin-life said...

mama zharfan:
Thanks utk nasihat.. insya allah akan kujaga mereka sebaik mereka menjaga saya

Intan:
Hehehe.. romantik habis!!

Sall:
suker!suker!suker!

ravishingpeacock said...

rementik tol parents u :)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails