Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Seronok ke dapat jumpa selebriti??

Hehe..sebenarnya masa jalan2 ke blog mamatisya, ada bercerita mengenai jumpa yusry KRU dan erra fazira.. So perasaan mesti best kan?? Jadi terimbas kembali kenangan-kenangan saya berjumpa dengan artis nie... Nie bukan jumpa mcm tengok konsert tapi betul-betul face to face yer...

Pengalaman pertama
Masa nie belajar di UiTM tahun 2001, saya jumpa Ella dan Ajai, mereka sebenarnya ada rakaman radio dengan Uitm so dapatlah ambil autograph.. Ella mmg manja giler and she even say my name cute..sib baik tak kata 'awak busuk' kan, kecoh seantero..Ajai pun cool and cute, masa tu ajai dgn nurul lagi kan...

Pengalaman kedua
Masa ni terasa boring-boring, jadi  ikut member pergi bercuti ke KL.. lepak di rumahnya selama 3 hari dan 3 hari berturut-turut saya jumpa selebriti..

Hari pertama 
- jumpa AG hotfm, dia dgn wife dan anaknya nak makan di ampang, so duduk bersebelahan lagi..

Hari kedua 
- jumpa bell ngasri selepas menaiki Eye of malaysia, tasik titiwangsa.. Masa ni bell ada rakaman tv mengenai eye of malaysia, dia sangat friendly dan ingat saya chinese.. (dlm gambar ni nampak saya mcm chinese ker?)



Masa nie saya dah gurau-gurau ngan member.. kata 2 hari kat sini 2 kali jumpa selebriti, silap-silap esok saya jumpa siti nurhaliza pula... kan masin mulut saya, jumpa betul-betul

Hari ketiga
- saya jumpa siti nurhaliza di dalam panggung wayang nak tengok cerita the holiday, masa ni mmg full seat ada baris 2 di hadapan saja yang kosong, so saya dan kengkawan ambil barisan kedua sebab nak sgt tengok cerita ini..and guess who in front me.. yes.. CT and family... datuk K dan anak-anaknya yg comel pun ada.... Saya sungguh excited sebab bila member imbas balik kata-kata saya mengenai akan jumpa CT ari ni.. tapi tak sempat nak ambil gambar sebab belum betul-betul habis wayang, CT dah balik tapi sempat lah saya salam dengan dia...




Pengalaman ketiga.. Jom heboh
Ini rasanya semua pernah rasa kut, tapi yg saya nak cerita ialah saya dipilih untuk join satu aktiviti dengan fara fauzana dan menang, dapat hadiah CD hujan


Itu pengalaman dapat jumpa face to face.. yang lain2 setakat nampak dalam kereta or konsert sahaja..
Sebenarnya excited juga dapat jumpa selebriti ini, hahaha

Nota kaki:
Selebriti pun manusia biasa juga, kita tak boleh nak jadikan mereka sebagai idola kerana manusia tidak sempurna...

4 memberi idea:

MUMMYAR said...

wah best nya jmpa artis kan...bukan sennag nk jmpa yg baik dan sudi melayan peminat...ye tak...masa ai keje dulu selalu gak jmpa artis dlm flight....hehhe...yg paling best dpt jmpa bekas pm kita DR M...baik sungguh

rasp said...

kkdg pernah ternampak & artis tapi i nie jenis malas plus malu nak gi bergambar gitu hehehehehe..

btw, sis, i dah trima hadiah u tis morning and dah letak dlm my blog tau *ihiks* thxxxxx sangat...sukaaaa bangetttt...

Hazzy Ishak said...

waktu kat penang, ternampak nubhan dari jauh. tapi malas nak tegur...he hehe

Nana said...

hehe saya time keje finas bole kata setiap hari jumpe pelakon mula2 eksited juga lama2 mcm xheran hehehe
nak tgk gambar2 saya ngan artis jom msk kt blog hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails