Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Shrek, orga hijau yang penyayang

Di saat hollywood sering menampilkan filem-filem yang berunsurkan aksi dan teknik CGI yang canggih-maggih itu, terselit sebuah filem yang menyentuh perasaan,  shrek forever after... Saya amat gemarkan filem animasi yang berunsurkan kasih sayang begini...




Ingat shrek 2 , betapa kasihnya Shrek pada Fiona hingga sanggup mengubah diri sendiri menjadi hensem tapi akhirnya dia tahu bahawa Fiona cintakan diri dia seadanya, bukan bersandarkan pada paras rupa semata-mata.

Ok, untuk blogger-blogger male di luar sana, bawalah isteri dan anak2 menonton filem yang lebih tenang dan lucu... tak ada darah memancut-mancut atau penggal-penggal kepala...

Bagi blogger-blogger female pula, mari kita ajak pasangan kita menonton sambil gelak ketawa, ini tengok filem aksi ganas sampai penat otak berfikir... Renung-renungkan


Nota kaki:
Rasanya shrek adalah filem animasi pertama yang ada sambungan hingga 4 filem!!

8 memberi idea:

puterikurekure said...

betul tu aarin!
shrek best woooo...~

tapi rasanya tunggu dvd kuar la kot. tak leh bawak khalish masuk panggung lagi.

rATu kEBaYA said...

shrek ni cartoon yang comelkan.. klu free nanti memang nak g tgk..

rasp said...

i pun suka shrek nie...
tapi tak gi tgk wayang pun...
tunggu kuar dvd beli....

nuraarin-life said...

Kalau ada bb, mmg susah skit..

Takper kalau DVD boleh tengok ulang2 kali kan.. mesti khalish suker punya...

nuraarin-life said...

ratu kebaya:
Mmg comel...

nuraarin-life said...

sis rasp:
Saya pun kalau malas sgt tunggu VCD jer.. nnt mesti ada yg 4 dlm 1..semua cerita shrek jer, Best!!

.s.o.f.i.a. said...

sofia missed shrek 3..... shrek 4 nie kena pastilan tengok....

nuraarin-life said...

jom pia.. kena tengok sama-sama

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails