Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Bear percuma.. So cute!!

Ini entry yang dah lama ditulis tapi baru sekarang nak publish, idea tak ada jadi publish jer lah yang ini yer, layan...

Mama baru first time ke sunway pyramid, jadi mama sangat teruja!! Saya pun bergambar juga lah..


Ada jualan elianto, alat penjagaan diri dan juga alat kosmetik, saya pun borong sampai 4 minyak wangi dan set eye shadow yang sangat funky. Ada promosi beli RM100 dapat bear dan make up percuma tapi saya tak ada masa jadi kena skip, sangat-sangat menyesal...


Di promosi set juga ada set Eco park yang sangat green.. Mama dan abah tak habis-habis tangkap gambar.

Romantiknya pasangan ini..


Nota kaki:
Tengah melaram dgn salah satu minyak wangi elianto. Ada promosi sehingga 70% sampai 31 Ogos ini.

5 memberi idea:

.s.o.f.i.a. said...

comel nyer....... dah nak kawen tak yah main bear laie. beli and bagi me.... he he....

rasp said...

mmg loving kapel lah ur parents *ihiks*

nuraarin-life said...

sofia:
Hehe tak boleh.. bear ada satu, nak hoin GA kita tapi hadiah lain ar

sis rasp:
Alhamdullilah... sy pun happy sanagt2

puterikurekure said...

very lovey-dovey....
suka tau! kirim salam kat mak aarin eh.

nuraarin-life said...

intan:
Intan pun kena love2 ngan en alang juga tau!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails