Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Sekarang mmg trend merah hitam ker?

Masa mula-mula nak tunang dulu, dah fikir mmg masa kawen nanti nak pakai warna merah. Masa tunang saya buat warna ungu sebab mama minat sangat dengan warna itu, jadi tak nak hampakan mama saya teruskan warna ungu, tapi alhamdullilah its turn nice and sweet!


Gaun macam nie tak muat mampu saya nak bawa/ pakai, tapi cantik ar....seksi





Ini dari blog make up artis, gee cantik

Tapi sejak akhir-akhir ni, bila saya ke kenduri mana-mana semua pengantin berbaju merah @ merah putih dan sesekala merah hitam... Yang terbaru ni saya tengok pelamin merah hitam, mmg sangat cantik...

Image dari SINI


Jadi dari warna merah sahaja, saya rasa nak buat merah hitam juga lah... kalau akad nikah, warna merah hitam elegan giler pula... dah mcm orang putih lak!!

Nota kaki:
Pening. pening!!

5 memberi idea:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cantekk ahh merah itam...eksklusif..

Hazzy Ishak said...

hazzy skg pakai baju kurung moden merah hitam. sila jeles.

nuraarin-life said...

N:
mmg nak sangat nie

hazzy:
Saya cemburu yang amat sangat!!!hehehe

.s.o.f.i.a. said...

mama kata tak elok pakai black on ur wedding day..... tapi it's the trend...... hmmmm...... cantik tu!!!!

.s.o.f.i.a. said...

mama kata tak elok pakai black on ur wedding day..... tapi it's the trend...... hmmmm...... cantik tu!!!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails