Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Siapa kata Malaysia tak kaya, kita mampu ambil artis antarabangsa jadi Duta

Sebelum ini Ali cafe power root ambil artis hong kong, Raymond lam sebagai duta kopi mereka, dan pesaingnya super coffeemix pun tak mahu kalah ambil JJ lin, artis singapura yang popular di taiwan sebagai duta mereka juga...

Apa tujuan mereka? Mesti mempengaruhi kaum cina pula untuk minum kopi, sebab selalunya cina lebih suka minum teh (ini pendapat saya sahaja)




Saya rasa perkembangan dunia bisness di malaysia makin maju sehingga ambil duta antarabangsa, sekiranya duta kedua-dua kopi ini artis hong kong dan singapura, bermakna mereka mahu kembangkan bisnes ke sana. Takkan ambil artis luar negara nak promosi kat negeri sendiri jer, buat apa kan?


Nota kaki:
Bila pula kita nak dengar artis malaysia jadi duta produk di negara orang pula?

10 memberi idea:

Faarihin said...

rasanya ada satu kumpulan ni jadi duta produk dari luar.. produk tu macam anak patung.. comey aje... tap tak igtlah plak kump n produk apa tu.. haih..

miss nina said...

artis malaysia ada juga yang jadi duta produk tapi more on pasaran tempatan la.

dalam bussiness, setiap sen yg dilaburkan mesti la pulangan yg xtra. artis luar ni luas lagi jaringan peminatnya.


~selamat berpuasa.

kata kila said...

wahhh.hemsemnyaaa. ekekkee

sI tEDI said...

malaysia boleh =))

.s.o.f.i.a. said...

ingat mesia tabley ka....??? mesia memang bley la....!!!

nuraarin-life said...

Faarihin:
kumpulan apa yer?

nuraarin-life said...

miss nina:
betul tu

nuraarin-life said...

kila:
ada yang lagi hensem.. hehehe

nuraarin-life said...

tedi:
Malaysia tentu boleh

Darkbatman said...

sepatutnye kene support artis negara sendiri.. hehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails