Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
My 'Winter sonata'

'Winter Sonata'

Alhamdullilah, dalam kesibukan menunaikan ibadah puasa dan berniaga, saya berjaya juga menyiapkan satu lagi koleksi crosstich 'winter sonata'.. Koleksi lain sila rujuk SINI dan SINI

Ingat nak sambung musim yang terakhir iaitu 'summer', tapi nak tunaikan hajat member saya siapkan crosstich yang saya namakan 'home sweet home'.. Khas buat member yang bakal bertunang bulan 11 ini..

Hadiah untuk giveaway pun dah siap.. tunggu nak cabut nama pemenang jer. Gambar apa? Biarlah rahsia dulu.. 



7 memberi idea:

rasp said...

sungguh rajin u bercross stitch sis...

.s.o.f.i.a. said...

cantik bangat!!! me nak try wat gak tapi malas... =)

nuraarin-life said...

sis rasp:
masa tengah rajin nie..

pia:
thanks... jom cuba, nnt dah cuba tak mau berhenti lak, ahaksss

Wawa~* said...

wah... cantiknyer hasil cross stitch aarin :D dlu2 msa saya skolah ada gak penah buat... :)

Mak Su said...

mempesonakan :D

nuraarin-life said...

wawa:
terima kasih, hasil kerja wawa pun cantik juga

nuraarin-life said...

mak su:
wah.. maksu, tinggi sangat pujian tu.. hehe terima ksih yer

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails