Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Wajib cari makanan ini untuk berbuka

Tiap-tiap tahun mmg wajib cari kuih ini untuk berbuka, kalau tak sempat nanti habis... tak sabar nak ke pasar ramadhan untuk menerjah kuih yang hanya pada bulan puasa sahaja teringin nak makan iaitu


Popia goreng!!

Tak tahu mengapa, kalau hari2 biasa pandang jer gerai ni tapi masa bulan puasa mmg full house, nak beli pun kena beratur berebut-rebut...

Itu kuih, kalau air pula.. yang wajib adalah 

gambar hasil carian google
 
Tebu... ooooo tak sabarnya!!! Tengok aisnya betul2 menggoda jiwa dan perasaan...

Jom.. cepat, kemas, balik terjah.. tapi jangan ikut nafsu, nanti membazir.. beli apa yang perlu sahaja k


10 memberi idea:

Kancilbiru said...

dan dan rasa dahaga...ekekeke selamat berbuka puasa...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

counting hours...hihihi..nk buka ape yerkk..

lyd said...

suke part "kalau hari2 biasa pandang jer gerai ni tapi masa bulan puasa mmg full house, nak beli pun kena beratur berebut-rebut..." lyd sokong yg ni....adik beradik popia ni pn akn abis dijual...samosa...perghhh..meleleh plk air liur bc awk nye blog arini..hehehhe

mama zharfan said...

me pun benda wajib me beli ni kalau kat msia..kat UK ni :( mana ada :(

Eryati said...

sy suka dgn popia goreng..nyum2

ms sz said...

Ain, husband saya suka popia basah. saya pulak berangan nak buat popia goreng kecik2 tu untuk raya. hihihi. popia memang shedap

nuraarin-life said...

kancilbiru:
dapat air tebu semalam, sangat puas

N:
apa yang dihajati tercapai

lyd:
betul kan

mama zharfan:
Di UK, mesti ada makanan yg istimewa juga kan

eryati:
sedap kan

ms sz:
oh, itu pun kesukaan saya juga

MrS. F!zA said...

salam kenal.. thanxs join GA saya.. saya dh follow..

.s.o.f.i.a. said...

adoyai!!! kejam ngguh!!! terpaksa menapak pi pasar ramadan petang nie cari popia...... aarin dok pi bazar mana???

nuraarin-life said...

pia:
bazar kat taman samudera, sana popia goreng ngan popia basah amatlah famous..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails