Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Pelakon kanak-kanak: menambat hati penonton

Kenal dengan pelakon di atas? Macaulay culkin sudah berumur 30 tahun (tak sangka sama dengan saya).. Teringat masa kecil2 dulu menonton Home alone dan home alone 2, masa tu saya rasa kalau ada penjahat masuk rumah sure boleh lawan, akibat tengok filem itu lah.

Comel kan poster filem ni, masa nie dia baru berumur 10 tahun

Kini pelakon utamanya dah besar, merupakan kawan baik kepada michael jackson (MJ) sehingga diundang untuk berlakon dalam  video klip 'Black or White'




Ramai pelakon kanak2 hollywood yang saya amat suka seperti dakota fanning, pertama kali melihat aksinya semasa berlakon filem 'I am Sam', kisah mengenai seorang bapa yang mempunyai pemikiran seperti berumur 6 tahun, terpaksa membesarkan anaknya seorang diri tetapi apabila anaknya makin meningkat umur, di situ timbullah konflik kerana pihak kebajikan cuba mengambil anaknya.

Dakota fanning

Di malaysia pun apa kurangnya, sekarang ini fenomena mia sara melanda malaysia. Si kecil yang diperkenalkan melalui drama adamaya, sekarang tengah popular dalam epilog syurga cinta dan akan datang Nur kasih the movie.

 Oh comelnya Mia!!

Tapi sebelum itu, saya pernah meminati artis ini semasa dia masil kecil lagi, kini dah dewasa, sudah mempunyai anak tapi masih lagi comel seperti dulu.

Anne ngasri bersama anak2 comelnya.. saya cuba google gambar masa dia kecil tapi tak jumpa

Ramai pelakon malaysia yang berbakat besar tapi kenapa hancurkan kerjaya dengan berpeleseran di kelab malam, mengacau rumahtagga orang, terlibat dengan pergaduhan... Jangan jadikan Artis sebagai Idol...

6 memberi idea:

Mak Su said...

suka jer tgk artis, macam santek 24 jam gitue. setakat tu jer lah

.s.o.f.i.a. said...

ha ha.... ingat dak dulu2 citer full house....??? apa nama si comel yang ada kembar tu.....??? oshley kan......????? diaorang pun dah besar bagak.....

nuraarin-life said...

Mak su:
betul.. nak kagum cantik pun semua make up jer lebih

nuraarin-life said...

sofia:
ah ah lupa lak, pengaruh full house kan kuat juga.. sekarang si kembar tu antara orang terkaya bawah 25 tahun tau

Hazzy Ishak said...

jatuh cinta dengan macauly sejak home alone, cute sgt.

and i love MJ too

Hazzy Ishak said...

eh lupa pulak hilary duff saya.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails