Ada info.. Klik Sini

Followers

NurNasa Wedding day

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Mari menguji mata anda...

Pagi-pagi dah mengantuk?? Mari cuba meneka image di bawah ini












Dapat teka tak? kalau dapat teka maknanya mata anda sedang mengantuk.. Bg yang tak dapat teka menunjukkan mata anda sangat segar pagi-pagi ini


Bagi yang mata segar dan ingin melihat image di atas, sila ikut langkah ini!

Kecilkan mata anda sehingga paras 90%...
Nampak tak? kan dah kata untuk yang mata mengantuk sahaja yang boleh baca

Nota kaki:
Saya mengantuk agaknya sebab itu image di atas asyik kelihatan jer!!


6 memberi idea:

T@sh Sch@ said...

"BAD EYES"
hehehee (puas mengecilkan mata ... last2 buat macam teropong baru nampang ... hahahahha)
wahhh my eyes ..so bad!!! :(

.s.o.f.i.a. said...

he he..... mula2 tak nampak, pastu TERmenguap..... terus nampak dengan tersangat jelasnya.....

farra8979 said...

ya lor.. klu kecikkan mata br nampak.. ^_^

nuraarin-life said...

T@sh Sch@:
itu menunjukkan anda benar2 segar

s.o.f.i.a:
'ter'menguap banyak lagi yer

Farra:
kecikkan mata jangan sampai sepet lak, hehe

rasp said...

hehehehe...dah nampak...
cute nye itu baby...
terasa nak join skali je :D

maz_mazrina said...

BAD EYEs..hehe..tomeynya baby tue..muat dlm stokin

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails